GRATIS VERZENDEN | Gratis retourneren

Over ons

Jezelf uitdrukken door middel van sieraden zou een recht moeten zijn, niet een privilege voor de rijkere mensen onder ons. 

 

Hallo! Mijn naam is Lucas Age Cruz en dit is mijn verhaal over hoe ik mijn liefde voor mooie glimmende dingen heb omgezet in een sensationeel sieradenmerk onder de naam LUX Serieus. Toen ik opgroeide in een middenstandsbuurt, was ik altijd gefascineerd door de prachtige luxe sieraden die andere kinderen van mijn leeftijd droegen. Ik wilde niets liever dan zelf zoiets prachtigs en waardevols bezitten.

 

Voor mij was een prachtig sieraad veel meer dan een creatieve manier om je persoonlijkheid uit te dragen...

 

Het was ook een teken dat diegene die het sieraad had gekocht ontzettend veel hield van de persoon die het droeg. Als kind liet ik mijn ouders altijd sieradencollecties zien en vroeg hen voortdurend om de mooie spullen die ik zo graag wilde hebben. Ze glimlachten altijd en gaven me een excuus waarom ze niet konden kopen wat ik vroeg, maar hun excuses klonken mij nooit logisch in de oren. Een tijdje heb ik zelfs gedacht dat mijn ouders misschien niet zoveel van mij hielden als de ouders van de andere kinderen, gewoon omdat ik geen mooie armbanden of een duur horloge had om aan mijn vrienden te laten zien. Pas toen ik ouder was, besefte ik dat mijn ouders wel in een goede buurt woonden, maar te arm waren om zich dure luxesieraden te kunnen veroorloven. Hoewel zij mij altijd hadden willen verwennen en de sieraden hadden willen kopen, hadden ze het helaas financieel moeilijk en was het geen prioriteit. Als gevolg daarvan moest ik mijn droom om een collectie luxesieraden te bezitten tijdelijk laten varen.

 

 …Totdat ik volwassen was en die droom zelf kon laten uitkomen. 

 

Toen ik opgroeide, beloofde ik mezelf dat ik een manier zou vinden om de sieraden die ik als kind wilde toegankelijker te maken voor mensen met elk inkomen. Ik heb gemerkt dat de meeste sieradenmerken van hoge kwaliteit artikelen verkopen die zo duur zijn dat slechts een zeer kleine groep mensen zich die kan veroorloven. Ik heb het mijn missie gemaakt om hier verandering in te brengen door sieraden van topkwaliteit te produceren die zelfs de gemiddelde persoon met een normale baan kan kopen en dragen. Ik vind dat jezelf uitdrukken door middel van sieraden een recht zou moeten zijn, niet een privilege voor de rijkere mensen onder ons. LUX Serieus geeft gezinnen zoals die van mij de kans om hun kinderen zich als prinsjes en prinsesjes te voelen zonder een fortuin uit te hoeven geven of slechtere producten te hoeven kopen.

 

Nu kan iedereen investeren in een stukje pracht.

 

Wanneer je een sieraad van LUX Serieus kiest, voor jezelf of voor iemand van wie je houdt, kun je er zeker van zijn dat je designersieraden van topkwaliteit koopt tegen een fractie van de prijs van grote sieradenmerken. Mijn cadeau aan jou is de mogelijkheid om jezelf en je familie te trakteren op sieraden die een koning waardig zijn, zonder een schat aan geld te betalen. 

 

Voeg een beetje glans toe aan je dagelijks leven met een uniek en tijdloos sieraad dat laat zien dat jij ook van binnen straalt - jij verdient het beste. 

Lux serieus eenmanszaak, Daviottenweg 40, 5222 BH 's-Hertogenbosch, BTW-nummer: NL003580128B90, KvK-nummer: 81589158,