GRATIS VERZENDEN | Gratis retourneren

Our vision

LUX serieus | Missie, Visie & Kernwaarden

 

Onze missie 

Het is onze missie om topkwaliteit sieraden te ontwerpen, te produceren en te leveren tegen een betaalbare prijs zodat iedereen zichzelf of iemand van wie hij houdt ermee kan verwennen. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen, waar dan ook, het verdient om met sieraden te laten zien wie ze zijn. Daarom beloven wij dat wij altijd hoge standaarden aanhouden en ervoor zorgen dat sieraden voor iedereen betaalbaar zijn. 

 

Onze visie

Wij zien een toekomst waarin ouders prachtig ontworpen en goedgemaakte sieraden voor hun kinderen kunnen kopen zonder dat ze te diep in de portemonnee hoeven te grijpen en zonder de zorg dat het sieraad er goedkoop uitziet. Wij proberen ouders de mogelijkheid te geven hun kinderen veel liefde en cadeaus te geven en ook nog voldoende geld over te houden voor de dingen die ze het allerbelangrijkste vinden. 

 

Onze kernwaarden

 

Iedereen verdient het er geweldig uit te zien 

Wij gunnen het iedereen om hun kinderen en de mensen van wie ze houden speciale sieraden cadeau te doen zonder dat het een fortuin kost. Wij willen alle ouders uit alle lagen van de bevolking, de kans geven om hun kinderen de stijlvolle, speciaal voor hun gemaakte sieraden die ze altijd al wilden hebben cadeau te doen. De kans om jezelf te uiten met sieraden moet een recht zijn voor ieder en geen voorrecht van een paar gelukkigen. Iedereen verdient het er geweldig uit te zien, het maakt niet uit wat voor baan hij heeft of wat hij verdient.

 

Wij genieten van de kleine dingen

Het leven is vol speciale momenten en gelegenheden. Als je een mijlpaal in je leven wilt vieren, wil je ook het perfecte sieraad vinden om je eraan te herinneren. Als je een speciale gelegenheid wilt vieren en een sieraad aan iemand cadeau wilt doen of gewoon jezelf wilt verwennen, vind je bij ons het perfecte sieraad dat past bij je stijl. In onze collectie vind je het perfecte sieraad tegen een betaalbare prijs voor een verjaardag, jubileum, promotie of gewoon voor een heel fijne dag.  

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Wij hebben als missie dat iedereen ter wereld betaalbare sieraden moet kunnen kopen. We zijn trots en tevreden als we de prijs van onze producten zo laag kunnen houden dat niemand het zonder de ervaring van luxe hoeft te stellen. Ons bedrijf is vastbesloten om kwaliteitssieraden te leveren die iedereen tegen een redelijke prijs kan kopen. Wij concentreren ons op materialen zoals RVS en goud zodat wij onze klanten de kwaliteitssieraden kunnen leveren die zij zich kunnen veroorloven. Je kunt bij ons topkwaliteit designersieraden voor een veel lagere prijs krijgen dan bij grote warenhuizen en speciaalzaken.

 

Teruggeven is gewoon 

We zijn een sociaal bewust bedrijf. Wij willen iets teruggeven aan de gemeenschappen die ons steunen en hebben voor dit doel onze eigen liefdadigheidsstichting opgericht, AGE CRUZ STICHTING. Een deel van de winst uit de verkoop van onze producten gaat naar AGE CRUZ STICHTINGdie thuisloze jongeren voorziet van dingen die ze hard nodig hebben. Door jezelf of iemand van wie je houdt te verwennen met een LUX Serieus sieraad, help je ons een thuis te bieden aan kwetsbare tieners en hen te helpen om terug te keren in de maatschappij. 

 

Investeren in toekomstige generaties

Ons bedrijf wil een positieve impact maken op de wereld om ons heen. Wij willen een goed voorbeeld geven en laten zien hoe je zaken moet doen met de toekomst voor ogen. Hiervoor hebben wij een transparante en duurzame bedrijfsaanpak gekozen. Wij staan voor duurzaamheid en werken proactief aan de bescherming van onze planeet voor toekomstige generaties. Wij zijn een ethisch bedrijf en blijven innoveren om een duurzamere wereld voor de toekomstige generaties te creëren.

 

Creativiteit is ons handelsmerk 

Je kunt er op rekenen dat we nooit saai zijn. Voor onze designsieraden laten we ons inspireren door jou en het leuke en creatieve leven dat jij leidt. Zo ontwerpen we sieraden die net zo spannend, mooi en innovatief zijn als jouw leven. Dat hopen we tenminste! Wij ontwerpen onze sieraden worden om je ongelooflijke zin voor stijl en je unieke persoonlijkheid te weerspiegelen. Daarom verleggen wij steeds weer onze creatieve grenzen voor spannende nieuwe concepten die bij elke outfit waar je het sieraad mee combineert een trendy uitstraling geeft. 

 

Wij vinden ethische productie belangrijk 

Onze sieraden worden gemaakt vóór kinderen nooit dóór kinderen. Elk topkwaliteit sieraad is met de hand gemaakt van materialen met een verantwoorde oorsprong. Hierdoor ontstaan er banen en wordt ook de economie gestimuleerd. Wij vinden het gebruik van duurzame bedrijfsvoering en materialen belangrijk. Ons hele assortiment is diervriendelijk en veganistisch. Dir betekent dat je er zeker van kunt zijn dat jouw speciale sieraad is gemaakt met het welzijn van de aarde en mensheid voor ogen. 

 

Met liefde gemaakt in Nederland 

Onze sieraden worden in Nederland gemaakt door plaatselijke vakmensen die hun talenten gebruiken om unieke stukken te maken voor al je speciale gelegenheden. Onze vakmensen krijgen een eerlijke betaling en worden met respect behandeld. Met onze keuze voor plaatselijke vakmensen ondersteunen wij de plaatselijke economie. Wij zijn erg trots op ons Nederlandse vakmanschap en het feit dat al onze sieraden worden gemaakt door echte mensen en niet door machines. We investeren in gemeenschappen en onze plaatselijke economie door banen te creëren en onze vakmensen eerlijk en ethisch te behandelen en te betalen.

 

Een stijl die net zo uniek is als jij bent 

Ons merk is een weerspiegeling van onze klanten. Onze sieraden worden gemaakt met jou voor ogen. Daarom drukken ze je persoonlijke stijl en gevoel van eigenwaarde uit. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen de kans moet krijgen om mooie accessoires te kunnen kopen en door deze accessoires te laten zien wie hij is. Dankzij onze prijsbewuste ontwerpen kan iedereen in je gezin onze sieraden dragen. Wij bieden onze sieraden aan voor mensen van alle leeftijden en inkomensklassen, want iedereen verdient wat sprankelends in zijn leven. 

Lux serieus eenmanszaak, Daviottenweg 40, 5222 BH 's-Hertogenbosch, BTW-nummer: NL003580128B90, KvK-nummer: 81589158,